Jag funderar på


Jag funderar på att påbörja ett nytt varv av egenterapi. Googlar runt efter olika terapiformer och terapeuter och känner medens hur svårt det är att finna förtroende för någon. Jag funderar på om jag ska testa terapiformer jag känner till eller påbörja någon helt nytt…

Jag funderar på att avsluta medlemskapet jag just köpt i en community. Jag inbillade mig att jag skulle få arbetskamrater och bli en del av en grupp. Nu när jag testat på en månad inser jag ju (vilket jag visste redan innan) att jag inte gör mig bäst i grupp. Nej jag backar gärna och tar inte den platsen jag borde göra om communityn ska vara värd sina pengar… Men jag funderar på om jag avslutar för snabbt. Vet ju att jag har en impuls att hoppa in i saker, men uppenbarligen också ur..

Jag funderar på om ensamheten jag känner handlar om brist på arbetskamrater eller brist på fritidsintressen/vänner (eller kanske både två). Jag funderar på vilket jag anstränga mig för att uppdatera och om det verkligen är värt det…

Jag funderar på hur jag kan få in träningen i mitt liv igen. Oavsett vart jag sätter den i kalendern så verkar den falla ur. Inte ens i en tom dag får den plats.

Jag funderar på om jag ska ta mig i kragen och jobba på snabbare med de där utbildningarna som ligger på vänt. Om jag ska sätta in arbetet i kalender och ge det 30 minuter om dagen eller att lägga det under mina lediga dagar för att få det gjort.

Jag funderar på hur sommarn kommer att bli, och vintern. Jag funderar på om jag kommer att få någon ledighet de närmsta åren eller om det handlar om att ”kötta på” som företagare ofta gör.

Ja, det är vad jag funderar på.

Vad funderar du på?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.