När man når sina mål


När man når sina mål

När man når sina mål

Det slår mig att mitt livsmål nu är uppnått. Det är visserligen inte färdigställt eller klart, men det är uppnått. Jag har drömt att vara egen företagare i så många år jag kan minnas och nu är jag plötsligt där. Vägen framför mig blir plötsligt tom även om jag är medveten om att det är nu själva resan börjar…och inte slutar.

Men drömmen att kunna styra över min tid, min vardag, ja den är här, och nu behöver jag sätta upp andra drömmar, andra mål. För att fortsätta hålla mig på banan.

Jag är en person som vill mycket och vill starkt, och försvinner den där lusten, ja då försvinner allt.

Så nu behöver jag hitta någon som fortsätter min drivkraft, som får mig att motorn att fortsätta puttra. Det är overkligt att jag redan arbetat i över ett halvår i mitt företag, i min dröm. Det känns som att det skedde precis alldeles nyss och ibland kommer tanken; när är det här slut, när är jag tillbaka på mitt riktiga jobb. Det känns på något sätt som att man fortfarande inte förstått att det är verkligt. Det där med att hitta strukturer och regler för mig själv, det kämpar jag med, varje dag, och helt ärligt går det väl så där. Det är helt klart något jag skulle behöva fortsätta öva på. Det här årets stora mål (förutom att få företaget att överleva) är att hitta ett nytt mål som kan driva mig framåt. Men också ett nätverk som kan användas som kollegor. För om det är något jag saknar mest, så är det just det. Mina fina kollegor ❤︎

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.