Jag önskar dig allt ♡


Soulsister.

Soulsister.

Idag fyller världens bästa hobbykreatör år och jag skulle vilja ge henne hela världen (men jag hade inte tillräckligt mycket inslagspapper så jag fick hitta på något annat). Jag är en sådan person som tycker att födelsedagar verkligen ska firas, oavsett ålder. För det finns något så himla vackert med att åldras, att få lägga till ett helt nytt år på sin livslinje. Och motsatsen hade ju varit fruktansvärt så fram med rynkor och grått hår!

Ja nu skulle det här inlägget inte handla om åldras utan om dig. Dagens födelsedagsbarn. Jag skulle vilja skriva något fint men tappar helt orden. Jag känner att jag inte kan ge dig tillräckligt. Varken i ord eller i gåva. Men jag vill ge dig en liten påminnelse om hur stor du är, och hur många centimeter du faktiskt har växt utan att själv vara medveten om det. (Nu pratar jag om mentala centimeter och inte kroppsform) även om den visserligen också har en tendens att förändras  (alltså nu snackar jag på mig själv). Ja du fattar.

Tänk på dig själv när vi träffades, på den där tjejen som ville bära hatt. Och titta på hon som står där idag. Allt hon har gått igenom. Vilken resa. Jag är så glad att jag fått vara vid din sida och hoppas få tillbringa flera år framöver jämte dig.

Inte vet jag om det på riktigt finns något man kan kalla en själsfrände, men om det finns så är jag säker på att det är du. För aldrig har jag haft någon så nära (men samtidigt så långt i från). För det spelar ingen roll hur ofta eller hur länge vi träffas, det känns aldrig som tillräckligt och man vill alltid ha mer. Alla ord hinner aldrig sägas och jag kommer ofta på mig själv med saker jag glömt att berätta eller samtalsämnen jag vill dryfta. Du känns som min familj, som min syster, som en så naturlig del av mig själv.

Älskade vän ♡

Jag hoppas att du får solsken idag. Jag önskar dig en blå himmel. Jag hoppas du vaknar till fågelsång och hundpussar. Jag önskar dig den perfekta koppen kaffe (men kommer samtidigt på att du inte dricker det längre). Jag önskar dig nakna fötter på grönt gräs. Jag önskar dig en färggrann blombukett. Jag önskar dig solen i ansiktet (inte när du kör bil). Jag önskar dig massa kärlek och kramar. Jag önskar dig kärlek och paket. Jag önskar dig lycka. Jag önskar dig allt.

Älskade vän, jag önskar dig allt.♡

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.