Jag ska bara….


Igår kom den till mig, PANG, slog till mig rakt i huvudet och sedan försvann den inte där ifrån. Det är ofta så de brukar komma, idéerna alltså. Oftast är det som en popcornmaskin i huvudet. Ideér poppar upp men lägger sig lika snabbt igen. Nackdelen är att jag många gånger är så impulsiv att jag hinner svara på väldigt många ideér, skicka ut offerter, skriva 10 sidor på den nya boken osv. Men sen sakta men säkert stannar idén av och försvinner.

Förra året fick jag en superbra idé under en promenad med hunden. När jag kom hem satte jag genast på datorn och skickade iväg ett mail till en person jag gärna hade velat dela min plan med. Efter någon dag när hon hörde av sig och ville veta mer så var min superidé helt borta. Jag kunde inte hitta den någonstans!

Men inte den här gången hoppas jag, vissa idéer slår ibland till hårdare än de andra, och denna är en sådan. Ja, jag vet. Jag skulle göra färdigt min uppsats först. Men ibland kommer det saker i vägen, som nu. Jag SKA göra färdigt min uppsatts! Jag ska bara titta lite på det här projektet först kanske till och med färdigställa det.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.