Jag tappade bort mig…..igen.


Alltså mailkorgen! Jag tror jag suttit med den en timme nu. Känns som den fylls på samtidigt som jag raderar (eller så kan det vara så att jag gör 400 saker till samtidigt). Jag vet inte, men ingenting händer! (känns det som). Jag hade lovat mig att ta tag i den där i dag. Och det gjorde jag också, men jag har fortfarande 122 mail kvar som ligger och skräpar och jag ORKAR bara inte.

Och det är bara en av mailkorgarna. Har ju två mail, en privat och en till företaget. Har pendlat mellan dom båda, läst och raderat lite här och där…..sen vill jag ju läsa varje mail innan jag raderar också. Det gör att det ta ännu längre tid… Och där emellan får jag någon bra idé som jag bara måste skriva ner. Eller så svarar jag på ett mail.. eller så hamnar jag här…

Men jösses, vad gör jag här inne nu då?

Måste tillbaka till mailen!

PS, skicka mig inga mail om du inte vill något väldigt väldigt viktigt, har något otroligt snällt att säga, eller bara tänker på mig. Äh förresten fortsätt skicka. Kan ta ett tag innan jag svarar dock (eller så gör jag det direkt) man vet aldrig med mig 🙂

Puss och kram.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.