Jag vet bättre


Jag vet bättre

Jag vet bättre

Känner mig som ett litet barn. Rädd att förlora dig. Vill låsa in dig i ett rum bara för att ha dig för mig själv. Är rädd att bli ensam, lämnad. Men jag är inget barn, vet bättre. Fast att känslorna säger tvärtom.

Jag vill hålla dig i koppel, säga att du är min. Jag vill stolt visa upp dig för alla, skryta över dig, över oss. Men jag vet bättre. Fast känslorna säger tvärtom.

Och så vill jag putta bort dig. Säga skit samma, låt mig va. Bara för att jag är rädd att bli bortknuffad. Bortglömd. Jag vill vara sur och vresig. Gråta. Säg hejdå, vända mig om och aldrig se dig i ögonen igen. Men jag vet bättre, fast att känslorna säger tvärtom.

Ellerså vill jag göra dig illa. Såra dig innan du sårarmig. Visa att du intebetydernågonting, fast att du betyderallt. Men jag vet bättre…fast att känslornasägertvärtom.

Egentligen vill jag bara säga att jag älskar dig och är rädd att förlora dig.

Men jag vet bättre, och istället gör jag tvärtom.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.