Januari-månadens självporträtt


Jag tänkte summera varje månad med ett litet självporträtt men eftersom jag är värdelös på att ta bilder på mig själv bjuder jag här på en bild från hotellrummet i Malmö. Om jag känner mig själv rätt så är det säkert så det kommer att se ut varje månad. En spegelbild från varje malmöresa. Ja det återstår att se!

Januari blev en tuff månad där jag helt plötsligt fick en smäll av väldigt stark ångest. Den höll i sig i ca två veckor. Jag visste att det skulle gå över men det förvandlade ju hela Januari till en ganska jobbig månad där jag sovit dåligt och varit full av oro. Mitt ledord för året var tillit och jag lovar att vi fick en tuff start där jag verkligen fått öva mig på tillit. Tillit till att ångesten skulle gå över och att det kommer gå bra.

Det har varit mycket på gång och en ganska orolig månad över lag. Jag har startat upp  två nya samtalsklienter, vilket känns super kul och ska nu gå in i min handledningsfas i skolan. Företaget är ju i förändring så mycket blir att tänka på vad jag ska göra, vad som ska bort, nya rutiner osv. Så hjärnan jobbar för fullt även om det inte händer så mycket utanför den.

Det har varit mycket utgifter den senaste tiden i och med min lokal och i slutet på januari så bestämde sig också min dator för att ge upp, suck. Så det blev en mycket dyr, men väl förtjänt för tidig 40-års present till mig själv. För om det är något jag använder så är det min dator ♡

Jag hoppas nu på ett mentalt lugnare februari. I februari kommer jag ha öppet hus, hålla min första workshop i lokalen och även ha en 40-års fest så jag hoppas verkligen det blir en månad av GLÄDJE.

Jag arbetar som sagt med att skapa nya rutiner i mitt företag och håller på och bygger mig en helt ny arbetsplats här hemma, samt ska jobba på att vara uthållig med att marknadsföra och sälja produkter. Denna månaden hoppas jag komma igång med mina eteriska oljor och kunna sälja lite färdiga blandningar av dessa. Jag har också valt ut ”Annas oroliga mamma” som månadens produkt så tanken är att ha den i fokus hela månaden. Vi får se hur det går.

Ja det var en sammanfattning av januari, smärtsam, rörig, men med hopp om framtiden.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.