Juni | Livsjustering


Alltså förra månaden sade jag att mitt mål för juni var att hitta träningsrutiner och det kan vi väl säga inte blev som jag tänkt mig. Nej jag har inte sprungit regelbundet, ena veckan 3 gånger, andra vecka ingenting. Promenader fortsätter att ske med en någorlunda regelbundet men är det något jag faktiskt har landat i så är det yogan. Det kan jag säga att jag gjort flera gånger i veckan och även meditationen. Kan till och med säga att jag längtar efter det mer och mer. Så förra månadens mål uppnått? Ja men det kan vi väl säga även om jag hade högre mål än de jag nått upp till.

I juni kan man säga att jag insåg att jag justerat mitt liv åt ett annat håll. Och det har skavt inom mig för att jag har tänkt att bara för att jag inte gör saker på samma nivå som förut så är det fel. Men jag har insett att det kanske är precis tvärtom. Rätt. Fel skulle vara om livet var sig likt hela tiden. Om man alltid gick runt med samma energi och lade den ständigt åt samma håll. Jag har för tillfället ändrat riktning och jag har förlikat mig med det.

Företag:

Jag har börjat bygga en ny hemsida för min terapeutverksamhet. Har inte jobbat med den regelbundet men nu är den köpt så jag kan greja med den när jag vill och har tid. Jag räknar med att jag inte kommer vara aktiv med den och göra den lika snabbt som med den här delen av företaget. Men eftersom studierna kommer först så låter jag det vara så. Jag vilar i det. Företaget kommer på andra plats i ett och ett halvt år till så är det bara.

Jobb:

Jag har fått ett lite större lugn där även om jag inte  har någon aning om hur min höst ser ut. Fick handledning på mina två program som jag certifieras i och fick väldigt bra feedback vilket gjorde mig lite lugnare. Det är lätt att vara hård mot sig själv, och man glömmer av vilka svåra klienter man har att jobba med. När man inte riktigt kommer fram eller lyckas med det man planerar lägger man oftare det på sig själv än på sin motspelare. Men efter feedbacken jag fick kan jag verkligen klappa mig själv på axeln och säga bra jobbat till mig själv. Jag kan vara trygg i det jag gör, även om klienten inte följer min plan.

Utbildning:

Det känns skönt med en sommarpaus. Att få lite avstånd till allt. I sommar ska jag försöka svälja så många skolböcker som möjligt så att jag kan få en lugnare höst. Att ha massa böcker liggande över sig har känts lite stressande. Så jag håller tummarna för att jag orkar och hinner ta mig igenom lite litteratur.

Personligt:

Jag har varit lite ur fas och nu känns det som att jag justerat mig själv i rätt riktning igen. Huvudvärken har släppt. Vet inte om det beror på glasögonen eller den regelbundna yogan. Jag tror på yogan:) Jag ser fram emot semester och samvaro med människor jag tycker om. Det senaste året har jag gjort en livsstilsförändring när jag minskade aktiviteten med mitt företag och istället ägnat tid åt familj, barn och vänner. Jag har känt mig lite vilsen i det. Men i dag tänker jag att det behöver vara så, att det inte är fel. Att livet rör sig och förändras hela tiden, efter något års vila kanske jag är tillbaka i mina vanliga rutiner igen…om det är det jag önskar just då.

Inför juli:

Jag har inga direkta tankar och mål för juli förutom att jag vill fånga varje dag. Jag vill försöka ta till vara på sommaren, kvällarna och mina fria tid. Jag vill försöka vara mer närvarande, uppskatta nuet, och jag tror aldrig att jag har gjort det så mycket som jag har gjort i juni så jag vill helt enkelt fortsätta på samma sätt <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.