Just nu…


Just nu är det en hel del på gång…

För en vecka sedan hade jag min första workshop i terapeutiskt skrivande. Det kändes som startskottet för det som komma skall. Jag är så pepp och ser fram emot kommande kurser och utbildningar. Det är så roligt att få dela kunskap med andra och se dem växa. Det finns stora planer men lite tid så jag håller på och strukturerar upp det för mig själv. Har ju en tendens att alltid gå ut för hårt och för mycket. Så jag har nu tagit ett steg bakåt för att titta på det lite utifrån. Planera stort men agera litet, typ. Får se hur länge jag kan hålla mig. En kursstart för skrivterapi på distans är i Sep och en i Nov är det bokat i alla fall. Sen skall jag ju köra en på plats i Vänersborg. Planerar också att lägga upp mer e-kurser så att du kan jobba i din egen takt. Men det ligger lite längre fram.Just nu

Nu har jag också fått tillbaka mitt manus från Ylva Ginsberg och Annika Brar som jag valt ut till att skriva förord och blurb. Fick jätte fina texter tillbaka så nu behöver manusarbetet sätta igång igen. Båda Ylva och Annika har själva skrivit böcker/artiklar på ämnet och jag sökte någon med forskningsanknytning eftersom boken är akademiskt lagd. Så nu ligger det arbetet och väntar på mig.

Ska också planeras en releasefest som jag önskar blir helt annorlunda denna gången. Vill ha en stor föreläsningsfest med ballonger, pompa och ståt *drömmar*, men vi får väl se vart det hamnar. Tänker mig en paneldebatt om ADHD och kriminalitet, föreläsningar och samtal på ämnet. Japp, vi får se vart det slutar. Har du förslag eller vill hjälpa till på något sätt, välkommen att anmäla ditt intresse [wp-svg-icons icon=”happy” wrap=”i”]

Jag har också planerat att ha livesändningar i min fb-grupp skrivterapi, där vi tillsammans kommer diskutera kring skrivandet (är tanken). Välkommen dit om du har intresse. Det kommer även ske förändringar i mitt månadsbrev som kommer rikta in sig på skrivande och skrivövningar. Är du inte anmäld så signa upp dig här, bums!

Sen planerar ju jag och Maria ett projekt ihop, det ska bli så kul att jobba ihop med någon. Lite energi in och inte bara energi ut liksom. Vi hoppas kunna dra igång om några veckor. Lovar att säga till när det är dags!

Ja, det är väl vad som händer just nu. Vad har du på gång?

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.