Just nu…


Alltså nu finns det inga bekymmer i världen (jo, jag vet att det finns det) men i min lilla värld känns allt lugnt och fridfullt. Att solen tittade fram ljusade upp hela mitt liv, på riktigt alltså. Kändes väldigt grått där ett tag. Jag älskar våren. Den bästa perioden startar faktiskt NU och trots (eller kanske på grund av) alla tråkigheter runt om oss så tänker jag se till att njuta av den här tiden  mer än vanligt. Jag tänker vara glad, trots att det lurar oro runt varje hörn.

Hur är allt med er? Jag ser många som mår så otroligt dåligt av allt som händer just nu och man önskar att man kunde räcka till för att både lugna och ta hand om alla. Jag har ju sedan årskiftet arbetar på min tillit och den kommer väl till pass nu. Jag försöker att lita på livet. Jag gör det jag kan, fortsätter min vardag utan några större förändringar. Ja så är läget, just nu.

Ett tips till dig som mår väldigt dåligt av situationen runt oss är att skärma av dig från tidningar, tv och sociala medier. Gör saker du tycker om, umgås med personer du uppskattar och stanna upp och var i stunden minst tre gånger om dagen. Påminn dig om att just nu är du frisk, just nu har du mat i magen, och just nu har du ett arbete att gå till. Försök att känna tacksamhet för att du just nu har det bra. Vi vet ingenting om framtiden (det har vi aldrig gjort). Det enda vi vet är det vi har, just nu.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.