Kampen mot kaoset


Jag och min man har flyttat flertalet gånger tillsammans, och vanligtvis ser hemmet ut som vilket hem som helst när klockan börjar närma sig 22-23 på kvällen. Man kan gå och lägga sig nöjd och vakna upp till ett nystädat hem. Men nu…

Jag får påminna mig om att vi aldrig tidigare flyttat till ett 100 kvm hus från ett 200 kvm hus, och det finns svårigheter med det. Ännu större svårigheter är att man vid denna flytt har två stora barn som vill ha ordning på sina rum före allt annat, och att ordet mamma kommer eka genom hela huset tills de har fått som dem vill. Att vissa saker behöver prioriteras först spelar dem ingen roll. Inte heller är det bara lådor som ska packas upp och att saker ska hitta sin plats. Nej man ska också lära känna en ny vedpanna med tillbehör så att vi kan få upp värmen i huset. Phu. Vi har fullt upp!

Men vi är här! Och jag är så otroligt glad och tacksam för det. Jag är också tacksam över min klokhet att ta semester en hel vecka tillsammans med huset. Det kan verkligen behövas, och jag hoppas att allt i slutet av veckan har hittat sin plats.

I lördags kväll slängde vi i alla fall upp två tapetvåder innan läggdags och söndagen fortsatte på samma sätt. Just nu pågår en kamp mot kaoset. Men det kommer bli såååå bra när allt är klart!

Önskar er en fin vecka!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.