KBT appen


KBT appen

KBT appen

Men den nya tekniken har det kommit en massa olika hjälpmedel, och idag tycker jag att det kryllar av appar och kalendrar av olika slag. Jag har laddat ner många appar, men raderat dem nästan lika snabbt. För oavsett hur bra appen är, så är jag en person som tröttnar, glömmer eller av annan okänd anledning inte slutför det jag påbörjat.

Jag har i alla fall undersökt KBT appen. Jag tycker att appen är riktigt proffsig, snygg och lättmanövrerad. Den är enkel att förstå, och innehåller olika steg så som att registrera sina tankefällor och utmana sina tankar. Det är verkligen en app som skulle vara användbar för mig, men mitt problem är bara att jag inte tagit mig tid att använda den. Och jag tror heller inte att jag kommer att göra det, själv.

Men denna appen tillsammans med en kurator eller terapeut anser jag hade varit toppen (för mig). Då hade jag känt mer krav på mig och kanske hade fått tummen ur och verkligen registrerat sakerna i den när man vet att man ska visa upp det för någon. Så jag sparar appen, i väntan på min samtalskontakt och hoppas kunna få hjälp av den då.

Men jag kan verkligen rekommendera er att testa den, om du vet med dig att du inte är som jag, (Slarvig och glömsk) så fungerar den förmodligen utmärkt [wp-svg-icons icon=”grin” wrap=”i”]

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.