Krönika i tidningen Attention


Krönika i tidningen Attention

Krönika i tidningen Attention

Fick en förfrågan om att skriva en krönika till tidningen Attention och vad svarar man på det? Självklart ja!

Tidningen hade arbetsliv som tema och jag fick ihop några rader om hur viktigt mitt första riktiga jobb kom att bli för min framtid. Jag tror faktiskt att det gjorde hela skillnaden.

Jag lärde mig tidigt att jag var en jävel på att jobba. Jag är driftig och har tusen idéer och oavsett misslyckanden så kan ingen någonsin ta den vetskapen ifrån mig.

Jag tänkte annorlunda och hade en chef som gav mig fria händer och trodde på mig. Det ledde till succé! Jag lät inte ett akvarium (jag arbetade i djuraffär) se ut som det andra utan lät varje akvarium vissa upp en ny värld. Vilket givetvis lockande kunden till köp. Jag släppte ut djuren ur burarna, gjorde temahelger och vågade ta in mer och nya produkter.

Jag kan sakna det där jobbet än idag. Det gav verkligen utlopp för både min energi och min kreativitet och kanske är det den erfarenheten som gör att jag fortfarande innerst inne drömmer om att driva eget.

Summa summarum vill krönikan påminna dig om min största lärdom, att det aldrig är du som är fel, att det istället handlar om att du är på fel plats❤️

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.