Lucka 14 -glädje som kan köpas


Nestor förlags adventskalender

Nestor förlags adventskalender

Jag skulle vilja säga att glädje kan köpas vid vissa tillfällen. Åtminstone kan jag bli väldigt glad av att unna mig saker eller av att köpa presenter till mig själv. Jag vill att du gör en lista av glädje som kan köpas för pengar. Vad gör dig glad?

Ps. denna lista kan du ge bort till tomten sen för att förhoppningsvis få en väldigt glad jul 🙂


Från 1-24 december bjuder jag dig på dagliga terapeutiska skrivövningar i syfte att få dig att reflektera över dina känslor och dina tankar. Det finns ingen prestation i övningarna. Tanken är att du ska skriva med hjärtat och inte hjärnan, så fatta pennan och bara skriv utan att reflektera. Efter 5-10 minuter, eller när du själv känner dig klar lägger du ner pennan och reflekterar över dig text. Hur kändes det att skriva den, vad vill texten säga dig, finns det något du kan ta till dig eller förändra?

Lycka till!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.