Lucka #5 1 kommentar


Lucka #5

Lucka #5

Våga vara ledsen/arg

Du har massor att vara ledsen över, eller hur? Det finns saker som har hänt dig i livet som gör jätte ont. Det är ok. Ett problem idag är många gånger att vi förminskar våra känslor, för det finns alltid någon som har det värre. Hur ska jag kunna gråta över förlorad hund när det finns folk som har förlorat barn? Vad har jag för rätt att känna mig orättvist behandlad och arg över små saker när det finns större orättvisor världen över?

Jämför vi oss med andra så är vår sorg aldrig tillräckligt stor. Men det betyder ju inte att du inte har rätt att vara ledsen. Idag har vi heller inte tid att sörja. Vi ska jobba, vara glada och lägga ut vackra bilder på instagram. Vi går ofta vidare, trycker ner både sorg och ilska och tänker att vi tar tag i det sen. Men sen kommer aldrig.

Jag vill inte att du ska älta eller leva kvar i det förflutna. Absolut inte, men ibland måste man tillåta sig att ha en dålig dag. Att både vara arg och ledsen. Det är okej att gräva upp något gammalt, håll bara inte kvar i det för länge!

Idag behöver du inte sätta på dig ditt låtsas leende. Du har rätt till att både vara nedstämd, förbannad och besviken. Det är ok att visa både ilska och tårar, att våga vara både ledsen och arg.

Släpp ut dina tårar, slå på en kudde, skrik rakt ut. Få utlopp för dina känslor. Gör vad du behöver. För det är du värd.

Idag förtjänar du en extra stor kram.

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

 


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Lucka #5

  • Rania {Rowan Tree}

    Svar: Åh har ni? Så roligt! Vad blev det för någon? Vi har en VW Caravelle från -94. Jag har tänkt blogga mer om bilen och i somras var vi ute i strax över en vecka men det har liksom inte blivit av än – men det kommer! I nuläget är det lite för kallt att övernatta i den på vintern, en natt eller två skulle fungera med mycket täcken, bra sovsäckar osv men inte under längre perioder. Vi har funderingar på att isolera den så den är lite varmare 🙂 Vi har inte byggt någon inredning bak i den än eftersom vi köpte den i somras och vill testa på om vi trivs med det livet innan vi drar igång så just nu har vi en madrass rakt upp och ner på golvet.

    Saker vi alltid har med oss är en stor vattenduk, kylbag som går på el via cigaretttändar-uttaget, trangia-kök, frystorkad mat, salt och peppar, sporks, tallrikar och toapapper, våtservetter och tändstickor samt tändstål och ett första hjälpen kit. Diskborste och diskmedel 😀 Kommer säkert komma på mer saker… Haha, men alla inlägg som rör bilen eller de resor vi gör med den hittar du under kategorin resor -> vanlife