Maj 2021


Privat

Helst sjukt att Maj är över, har ju knappt lagt märke till att den kom. Maj är vanligtvis min favorit månad. I förra huset var häggens blomning en markering på att ”den bästa tiden är nu”. Men här har jag ingen hägg som markerar min tid. Och det kanske är det enda jag saknar från det gamla huset. Här kommer jag istället lära mig nya markeringar på årstiderna. Som när svanorna och tranorna är i sjön. Det kanske är det här husets vårtecken.

Privat känner jag mig trött och sliten. Det har jag gjort länge nu. Men äntligen har jag i alla fall tagit ett beslut som känns rätt i ryggmärgen så jag hoppas att jag kan få känna mig mer i fas efter sommaren.

Företag

Här är det mycket på gång och jag får ibland nypa mig i armen. Företaget känns fortfarande som stället där jag hämtar energi och glädje så jag längtar efter att få tillbringa mer tid tillsammans med det. Jag har några uppdrag på gång, men inget är klart än så jag berättar mer när allt har landat. Som det ser ut nu skulle jag behöva uppdrag till 20-30 % till sedan har jag min heltid i företaget. Sååå skönt! Men som sagt, inget är klart förrän det är klart… Men jag övar verkligen på tillit, tänker att det jag behöver kommer till mig. Jag försöker luta mig mot andra terapeuter som drivit eget företag i åratal och litar på att även jag fixar det. Jag kan knappt fantisera om den magiska känslan att vara min egen chef på heltid. Så magiskt och alldeles, alldeles underbart!

Hus & hem

Vi har väntat på värme och uppbehåll från regnet för att kunna greja ute och nu ser det ut som att det äntligen kommer. Så nu planeras det att sjösätta bryggan och sedan i med mina fönster och nytt golv i min terapistuga. Jag har ändrat om inne i huset och blivit med skrivbord då det är därifrån jag planerar att jobba till hösten. Känns helt sjukt att ens skriva den meningen…Vi ska även sätta upp skyltar och anlägga en grusgång till terapistugan så att det blir lättare för klienter att hitta dit. Ja vi väntar helt enkelt bara in vår och värme, och själv räknar jag ner veckorna till semestern och dagarna därefter då jag kommer att äga min egen tid ❤︎

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.