Maj | Back to basic


Det är ett sådant himla gnällande men jag vill ju vara ärlig. Skulle önska att jag bara skrev om solsken och lycka men det skulle ju vara långt i från sanningen. Maj har gått lika fort som föregående månader. Och det jag minns mest från denna månaden är min spänningshuvudvärk och smärta i ryggen. Minns inte när den kom bara att den funnits där. Så månaden har varit diffus, har inte känt mig riktigt närvarande eller motiverad till någonting helt ärligt. Det har verkligen handlat om “back to basic” där jag bara velat få mitt kropp och mitt huvud att fungera, må bra.

Företag:

Jag har en klient jag arbetat terapeutiskt med på distans och i höst kommer förhoppningsvis en till. Det känns kul. Jag håller nu på och skriver ut och skapar mina egna behandlingsmanualer och samlar tankar och ideér för företagets framtid. Jag ska skapa ny hemsida just för den terapeutiska delen av verksamheten. Men har inte börjat bygga något än då jag inte är säker på företagsnamn osv. Heja mig som inte stressar fram! Tror jag behöver lite företagsrådgivning för att ta nästa steg framåt och börja bygga så jag får boka in en tid i min kalender med mina företagsvänner för att få lite rådgivning. Längtar också efter lokal och så fort jag är på besök hos andra företagare kikar jag in lokalerna och samlar tips och ideér. Längtar så till framtiden!!

Jobb:

Här ligger fortfarande mycket frustration. Jag kommer inte framåt och jag tror det stressar mig mer än jag vill erkänna. Jag kan inte påverka min arbetssituation alls. Jag behöver gå igenom vissa moment för att certifieras och klienter uteblir, uteblir och uteblir. Det blir väldigt mycket dötid och dötid är det värsta jag vet. Hoppas på förändringar till hösten och att jag kan ta ett snabbt skutt fram i dessa filmningar. Vill bara lägga skiten bakom mig.

Utbildning:

En termin har gått. Overkligt. Åker på sista lektionen för denna terminen på fredag. Det har varit tungt att läsa litteraturen men jag hoppas att det delvis beror på mitt behov av nya glasögon så att med dem löser sig problemet av sig själv. Håller tummarna. Jag som tidigare kunnat svälja en bok på någon timme sitter nu och drar mig inför att läsa vilket gör att det tar veckor för att få den klar. Det ska bli skönt med en sommarpaus får att sedan ge järnet till hösten igen!

Personligt:

Eftersom jag haft ont denna månaden har jag bara försökt att hitta tillbaka till mitt grundläge. Detta genom yoga vilket gjort att min rygg just nu känns bättre. Insikterna fortsätter att komma och jag känner att det verkligen är ett utvecklingens år på många plan. Jag tror att hela året kommer att handla om det, att förändras och växa. Istället för att vara rädd har jag bestämt mig för att vara nyfiken. Jag vill/ska testa nytt, göra annorlunda. För att sedan utvärdera och hitta rätt.

Inför juni:

Mitt mål för juni är att hitta tillbaka till träningsrutiner. Jag inser att både yoga och löpning är viktig för mig av helt olika anledningar och jag ska under dessa fyra veckor verkligen försöka att få in det i min vardag. Jag ser det som ett test. Kör på fyra veckor varken jag vill eller inte och utvärdera sedan. Förhoppningsvis kommer jag må bättre både psykisk och fysiskt och därför välja att fortsätta. Om inte är det bara att lägga sig i soffan igen eller fortsätta med promenaderna. Jag ska testa lite olika yogapass och har som mål att gå regelbundet i någon yogaklass till hösten. Välkommen juni!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.