Maj-månadens självporträtt


Svisch och så var maj förbi. Årets bästa månad om du frågar mig. Det är så skönt med ljus och grönska, kan verkligen behövas just nu. Jag har haft sista lektionen för denna termin i utbildning vilket känns skönt. Nu är det bara ett halvår kvar och det känns som en otrolig lättnad. Förmodligen kommer utbildningen fortsätta att vara på distans ett tag till vilket jag ser som positivt för att slippa dessa långa resor. Nu är det bara fem träffar kvar + hemuppgifter som ska in. Men ändå. Så skönt.

Jag tror vet att skolan har tagit mycket av mina krafter. Jag är inte fri att lägga min energi vart jag vill vilket gör att jag snabbt blir trött. Jag är också trött på att bli granskad och att behöva dokumentera varje steg jag tar gällande terapin. Hade jag bara gjort det i skolväg så hade det säkert känts ok. Men jag är under handledning sedan ett år tillbaka i mitt jobb också. Så det är mycket som ska hållas koll på, och många som ska ha åsikter om mina samtal. Visserligen får jag jättefin respons men ändå, det spelar ingen roll, man känner ändå att man har höga krav på sig och det ligger alltid en oro i att få negativ kritik.  Är tacksam för att det gått så bra som det har gjort ♡

 

De kommande månaderna vill jag verkligen försöka ladda upp batterierna för att hålla hela hösten. Och jag vill så klart inte bara hålla. Jag skulle vilja ha kul samtidigt. Jag ska verkligen försöka att fokusera på att samla energi de kommande månaderna för att klara slutspurten. Om det är något jag inte är så är det att vara uthållig. Jag är en person som gärna vänder om, byter spår, när något blir för jobbigt. Inte för att jag oroar mig för att ge upp skolan eller inte klara den, men jag oroar mig för att inte må bra under perioden. Jag vet att jag är envis nog att streta mig framåt. Men jag vill inte få en utmattning eller depression i avslutningspresent. Därför är det viktigt att jag fortsätter rannsaka mig själv.

För lika viktigt som att hålla koll på vad som sker utanför dig själv är det att försöka hålla koll på vad som sker inuti ♡

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.