Månadens självporträtt -november


Tänk att det är December redan. Hur sjukt? Känns inte som att jag alls har hängt med i svängarna så här i slutet på året. Alla rutiner är borta. Ingenting är sig likt. Inte heller denna månad hade jag bilder på mig själv så bjuder er på frostiga bilder på min trädgård.

November har mest bestått av stress och slit skulle jag säga. Men nu är December här och tre veckors semester väntar. Hoppas att kunna hämta andan igen, hitta tillbaka till vardagen och bli lite mer mig själv.

 Det bästa med December förutom att ge julklappar till mina barn är att skolan är över. Fick meddelande från min examinator i fredags kväll att uppsatsen behöver kompletteras innan den blir godkänd. Tack för det en fredag kväll, fick mindre än en vecka på mig att rätta till felen vilket gjorde mig både trött och ledsen. Gick ut på en promenad där jag bara lät tårarna rinna. Är så trött på krav och måsten just nu. Vill bara kunna arbeta fritt så gissa lättnaden när det här är över.

I november har vi haft fullt upp med husrenovering. Nu är det endast vårt sovrum som ska tapetseras och vardagsrummet som ska målas. Lättnaden känns enorm även där. Alla julklappar är inköpta, eller ja, i alla fall till barnen. Resten har jag inte hunnit eller orkat tänka på, får väl ta tag i det när uppsatsen är klar. Drar en djup suck (av lättnad) och välkomnar december. Må du komma med kärlek och vila ❤︎

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.