Månadens vara: Armband från wear your label


Armband ångestArmband ADHDArmband självskadebeteendeMånadens vara är dessa läckra armband från ”wearyourlabel.” Passa på, det finns endast ett fåtal kvar! Ord pris 49:- Nu 29 :- armband adhd Armband ätstörningarVisste du att dessa armband är handgjorda och unika, Nestor förlag har förmånen att vara den enda återförsäljaren i Sverige.wear your label…och att du vid köp av produkten inte bara visar ditt stöd för de drabbade, utan att företaget som skapar produkten faktiskt ger pengar och arbete till de drabbade.wear your labelArmbandet finns i flera färger. Välj det du tycker är snyggast eller som överensstämmer med din problematikwear your label wear your label wear your labelRöd -Självskadebeteende

Orange -ADHD

Lila -Ätstörning

Turkos -Ångest
wear your label wear your label wear your labelwear your labelWearyourlabels braceletproject förenar de som kämpar, de som överlevt och de som stödjer de drabbade. Så köp några till dig själv, en vän, eller någon i familjen.wear your labelIMG_4223 IMG_4224 IMG_4225Våga stå upp för din kamp, våga visa ditt stöd. Våga göra skillnad!
IMG_4264Du kan bära dem på flera olika sätt. Antingen köpa ett enskilt armband i färgen som passar dig….IMG_4262IMG_4255IMG_4261…eller flera i samma färg…IMG_4231IMG_4228IMG_4227IMG_4222IMG_4207…eller varför inte ett av varje.IMG_4251Snyggast tycker jag är att bära flera.

Så passa på. Föst till kvarn. Armbanden hittar du i min butik och priset gäller månaden ut.

Wear it for yourself, as a reminder of strength. 
Wear it in support, for others who are affected

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.