Månadens vara


Diplomerad skrivvägledare

Diplomerad skrivvägledare

Varje månad kommer jag att rikta uppmärksamhet på produkter du kan hitta i min webbshop. Denna månad är det min skrivvägledarutbildning som får stå i fokus.

Denna utbildning höll jag för några år sedan för ett par personer som arbetar inom socialt arbete. Tanken var (och är) att utbildningen inte bara ska ge dig kunskap och hjälpa dem du arbetar med, utan också hjälpa dig i ditt arbete. Jag kan säga att det var bland det roligaste jag gjort. Utbildningen på gick en heldag och i slutet av dagen var det inte en enda i rummet som inte hade öppnat upp och släppt fram tårar. Så himla fint.

För det är vad skrivande gör med oss. Låter dig komma nära dig själv. Det blir givetvis mer uppenbart och stort när man jobbar tillsammans i grupp på det där sättet. Men jag skulle vilja säga att utbildningen är minst lika bra online. Du kanske inte kan ta till dig andras perspektiv. Men du kan djupare gå in i ditt eget.

Jag hoppas givetvis att kunna anordna kurser under året, men för dig som är nyfiken och inte kan vänta så finns hela utbildningen online där du går den i din egen takt.

Mer information hittar du här.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.