Mitt i prick


Jag är i slutfasen på min egenterapi och det senaste samtalet (som var på min födelsedag) pratade vi om hur jag skulle härda ut detta årets Malmöresor eftersom de har skapat en hög ångest hos mig de senaste tillfällena. Min terapeut föreslog att jag skulle ta med mig ett kort på familjen, en lykta eller något liknande som jag kunde ställa upp på hotellrummet och som kunde påminna mig om min familj. Jag fnös av idén ganska snabbt och tänkte att “inte fasen kommer jag bära med mig en lykta på resorna”, och att jag tar fram ett kort och ställer på skrivbordet är heller inte så troligt. Jag släppte tanken ganska snabbt och begav mig hem.

Men direkt när jag kommer innanför dörren gav min man mig ett paket och i den låg en scarf. Utan att ens titta närmare på den kände jag att “där är den”  dvs den där påminnelsen som terapeuten ville att jag skulle ta med mig till Malmö. Som jag kan bära likt en snuttefilt och ha tätt intill halsen både dag och natt. Ibland faller bitarna på plats. Vissa presenter blir liksom mitt i prick.

Födelsedagen är över och jag ska sluta och tjata om den men jag vill bara visa upp några av mina fantastiska presenter. Här är bara några av dem. Så som tex presenterna från mina fantastiska arbetskamrater. Den som har valt ut dem måste verkligen känna mig, det var så mycket jag i varenda en av dem. Och givetvis ett fantastiskt fint födelsedagskort målat av hobbykreatoren som verkar ha ett finger med i spelet över allt 🙂

Så som tex denna present som hon också målat men som kom från fantastiska Nevenka som utmanar mig till att tänka innan mina inköp (kan behövas, tack) och i Mars månad har jag och hobbykreatören utmanat varandra till att inte shoppa något alls (och så här långt två veckor in i månaden har jag i alla fall klarat det). Älskar sådana här presenter som är lite utanför boxen, där man får med sig en tanke som är lika stor som självaste presenten ♡

På sängkanten står nu en tavla som min pappa målade till mig på 40-årsdagen tillsammans med en blå kalcit som Therese gav mig för att försöka förbättra min sömn ♡

Från Therese fick jag också oljan “inner child” vilket är passande då jag i min egenterapi aktivt jobbat med att stilla, lugna och trösta mitt inre barn ♡

Och från två av mina äldsta barndomsvänner kommer denna fantastiska gåva som dagligen hänger runt min hals. Tack alla fina fantastiska människor som kom på både kalas och fest och som förgyllde min dag med både er tid och era gåvor. Så tacksam 🙏

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.