#mittpsyke 4 kommentarer


Tack till er alla!Vill tacka alla för all feedback jag fått både på Facebook, mail, meddelande och Instagram. Jag ber om ursäkt om jag inte hunnit att svara er alla. Men jag vill verkligen tacka för alla snälla ord och för att ni tar er tiden skicka små meddelanden, det betyder mycket [wp-svg-icons icon=”heart” wrap=”i”]. Allt stöd vi medverkande i programmet får, kanske förhoppningsvis gör att fler vågar öppna upp och prata om det.

Jag har fått väldigt många kommentarer om att jag är modig och jag vill också bara säga att det inte har varit ett lätt beslut att vara med. (så att ni inte tror att jag är någon super människa [wp-svg-icons icon=”wink” wrap=”i”]) Jag har ångrat mig tusen gånger och hela tiden varit rädd. Men jag valde att gå emot rädslan och fullfölja projektet trots att min inre skrek emot.

Och jag ljuger om jag inte skulle säga att det fortfarande känns ytterst obehagligt med tanken att folk ser in i mitt privatliv, att de öppet kan se mina tårar och min ångest. Så tack till er alla, ni gör att allt det där skrämmande ändå känns meningsfullt!

Programmet hittar du här (och alla sex delar finns att se).


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “#mittpsyke

    • jessica@nestorforlag.se Inläggsförfattare

      Tack! Det vad glad jag blir. Jag har själv svårt för att läsa långa inlägg så jag försöker hålla mig på en lagom nivå:) Det är alltid kul att få ett ansikte eller några ord för en läsare också, så jag blir glad för varje kommentar. Ha en fortsatt bra helg! Kram

  • Erik

    Hej! Det kräver mycket mod och vilja att göra, vad du gjort. Starkt och bra jobbat Jessica! Känner igen mig i så mycket av vad du uttrycker. Det finns så mycket oförståelse och fördomar. Är övertygad om att serien säkert har ökat kunskapen om att vi alla är unika. Du är så stark som orkar och vill visa världen din verklighet, det har betydelse för oss alla. Kram!