Möten, juice och en springtur


Återigen tack för ert stöd. Ni är så fina. Känns ganska fantastiskt ha så många personer runt sig (vissa av er som jag aldrig ens har träffat) men som ändå erbjuder ett lyssnande öra, och vill ställa upp. Det värmer verkligen i hjärtat med sådan respons. Tack!

Igår for jag till ett stormigt Stenungsund för att möta Ellinor. Det var vår andra träff, men ändå känns det som om man länge känt varandra. Det är konstigt det där. Med vissa personer kommer det naturligt, men andra inte alls. Jag har lärt känna Ellinor via bloggen, det är märkligt hur mycket en blogg kan göra med ens liv [wp-svg-icons icon=”heart” wrap=”i”]

 Det är så härligt att få nya vänner i vuxen ålder. Det kan jag verkligen behöva då jag isolerat och avskärmat mig sedan jag fick mina barn. Plötsligt räckte energin inte till något annat än att ta hand om dem. Det kändes aldrig ens som ett val även om jag förstår att det var så det var. Så det är verkligen nödvändigt för mig att få lite luft under vingarna igen.

Ellinor är också företagare, det gör det hela lite extra roligt. Det känns så skönt att kunna drifta tankar och göra planeringar ihop. Jag har sagt det förut men man är väldigt ensam som företagare och det är skönt att kunna hitta ”arbetskamrater” även om man inte arbetar inom samma område [wp-svg-icons icon=”star” wrap=”i”]

Idag står det löpning på schemat. Eller löpning kanske är lite överdrivet, jag ska jogga någon minut eller två [wp-svg-icons icon=”happy” wrap=”i”] Efter ett besök hos sjukgymnasten i veckan gav hon mig klartecken att jag kunde pröva att springa med min fot, så idag ska jag testa. Men har faktiskt ingen aning om hur det kommer att gå. Smärtan fick bestämma sa hon, men om jag får bestämma dyker smärtan inte upp alls. Vi får se…

Sen ska jag håva i mig några grönar drinkar. Det är också en ny vana vi skapat i familjen. Vi införskaffade oss en råsaftcentrifug förra veckan och nu ska det juicas minst en gång om dagen, gärna mer. En av alla grejerna jag vill göra för att hjälpa min hälsa. Man inser liksom aldrig hur viktig den är förrän man förlorat den, så nu består jobbet av att komma tillbaka till sig själv igen.

Önskar er en skön Söndag!

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.