Musinvasion, sommardrömmar och önskelista


Nu har det vintervita precis försvunnit utanför fönstret och även om jag uppskattade ljuset så uppskattar jag våren mer. Fram med sol och fågelsång och bort med mörker och snö! Känns verkligen som en kamp att hålla modet uppe dessa dagar. Tack och lov har jag precis fått tillåtelse att börja arbeta hemifrån två dagar i veckan. Känns som att det är räddningen just nu. Äntligen något positivt att hålla fast vid. Jag är verkligen i en förändringsfas nu, och det är alltid obekvämt, fram tills man har hittat rätt.

Kanske byter man årstid, liksom inuti? Jag letar efter nästa väg, nästa öppning, men har inte hittat den än. Känner att vissa dörrar måste stängas, men innan man stänger dem måste man ju veta att något nytt öppnas så att man inte bli fastsittandes i ett mellanrum. Förutom allmän förvirring i både kropp och knopp har vi musinvasion i hemmet. Det märks av mer när man jobbar hemifrån och hör hur någon lever loppan i sophinken. Katten överraskade dottern som också hon hade hemskola i veckan med en mus i munnen. Så klart skulle han visa upp den innan han åt upp den. Duktig katt.

Själv drömmer jag om sommarblommor, hundvalpar och nya produkter till företaget. Är så sugen på att köpa in nytt, utöka produktsortimentet med annat. Jag letar både efter hundar, produkter (och mig själv). Har inte hittat något av det men sökandet pågår. Ankor och höns står på önskelistan också. Får se vad jag hittar först.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.