NPF-dag, ångestmöten och fullspäckad helg!


NPF-dag, ångestmöten och fullspäckad helg!
Veckan har känts fullmatad som vanligt. Egentligen kanske inte med så mycket mer än vanligt, men det räcker att någon dags kvällsrutin blir rubbad så känner jag av det hela veckan. Och i tisdags var det NPF-dag i Trollhättan och det kunde jag så klart inte missa! Men både kropp och knopp sa ifrån när jag rubbade mina rutiner och har tvingat mig att ta det extra lugnt resten av veckan.

Trötthet och en molande huvudvärk blev mitt straff, men det var det värt. Föreläsaren Anneli Jäderholm fick mig att bli ännu mer nyfiken på en värld jag inte känner till och fantastiska Hasse Andersson som startade NPF-laget i trestad kunde beröra till tårar. Så tack Emma för att du skapade denna dag! (och att jag fick vara med på ett hörn:)

För några veckor sedan hade vi också vår första tolvstegsträff mot ångest, och nu är det bokat att fortsatta träffar kommer att bli av. Ser jag grymt mycket fram emot! Jag har skickat ut mail till er som var med på träffen så kontakta mig om det inte har kommit fram. Var du inte med på första träffen men är intresserad av att gå? Kontakta mig på jessica@nestorforlag.se Jag är noga med att inte få för stora grupper så du kommer med i mån av plats, så först till kvarn.

Denna helg är lite mer fullspäckad än vanligt, men det känns trots allt ok. I morgon ska två mässor besökas och på söndag får jag långväga besök. Jag hoppas på att solsken, familjemys, och återhämtning också ska inrymmas i schemat [wp-svg-icons icon=”brightness-medium” wrap=”i”]

Trevlig helg!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.