Nu är det slut…


Och så var det över, semestern. Det positiva med det är att få en nystart. På något sätt börja om med nya (eller gamla rutiner). Det enda jag längtar efter nu är en frisk kropp. Jag bryr mig inte ens om de där kilona för mycket jag tycker att jag bär. Jag vill bara inte ha ont.

Ryggen har plågat mig från och till detta året men just nu är den sämre än någonsin tror jag. Jag fick några övningar hos naprapaten förra veckan och med hjälp av dem, yoga och kanske en utrensning bland mina skor hoppas jag på att bli bra igen. Efter det längtar jag efter att springa (ja så låter det just nu, kommer med all säkerhet att försvinna igen) och ta morgonpromenader.

Jag har också slarvat med maten under sommaren. Det är framför allt bröd som är min svaghet och har gjort att jag känner mig mer svullen än vanligt. Nej tack, normala mat- och träningsrutiner börjar nu!

Jag ser också fram emot en liten nystart med företaget. Nej jag ska inte börja jobba aktivt igen. Men jag ska skapa en hållbar affärsplan, något att jobba mot. Jag ska bygga upp ideér och pitchar. Hitta samverkanspartners. Små kika efter lokaler och bara samla kunskap. Jag försöker att hitta en app där jag kan skriva ner allt, någon form av lättförståelig mindmapping där jag kan ha hela planen så att den inte försvinner. Jag har så lätt för att drömma stort och tappa bort mina drömmar.

Jag har också kommit i kontakt med några tjejer för en mastermind-grupp. Det är andra beteendevetare och psykologer att få hjälp och stöttning av vad gäller företagandet. Jag hoppas verkligen att vi lyckas få till några träffar och det blir givande för alla.

Ja annars har jag utmanat mig själv vad gäller umgänge och planerar att fortsätta göra det hela hösten. Jag har tagit kontakt med gamla vänner jag tidigare puttit i från mig. Min tanke är att göra det enda rätta. Be om ursäkt och förklara mig själv. Det är dags för mig att växa upp. Ta tag i de saker jag på riktigt tycker är jobbigt. Många tycker att jag är modig men sanningen är att det enda jag är riktigt rädd för är relationer. Och där har jag inte varit det minsta modig. Jag har gömt mig och dragit mig undan, undvikit att vara med. Hellre sagt hejdå till en vän än att tagit en konflikt. Barnsligt. Och personer jag velat ha kontakt med har jag inte vågat räcka ut handen till. Nej jag har hellre valt att vara ensam.

Men det är slut på det nu. Även den största rädslan är till för att besegras. Jag ska växa och kliva ur mitt kalla skal. Så hela hösten ska jag försöka bygga/laga eller ta tag i relationer jag önskar ha. En första start är att ha söndags middag en gång i månaden med min mamma och mina bröder. Det ska bli jätte mysigt att få en kontinuerlig kontakt med dem. Det är så jag måste göra. Sätta in dem i mitt schema, annars blir det fan inte av. Jag är så otroligt dålig på att ringa och bara kolla läget med folk, visa att jag bryr mig. Så jag måste försöka hitta andra sätt att visa det på.

Nej nu är det slut, både på semestern, dåliga vanor och negativa beteenden. Ser fram emot en nystart på alla möjliga områden. Hösten here I come!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.