Nu tömmer vi butiken


Nu är det julrea i webshoppen. Eller sanningen ligger mer i att hela webshoppen ska bort, jul eller ej, och att det just nu är en utförsäljning med 30% rabatt på produkter om du använder rabattkoden julklapp.

Jag har alltid drömt om en webshop, det ligger något rosa romantiskt skimmer över det, och när jag startade igång den var min tanke att det skulle vara enklare att sälja produkter bredvid ett heltidsjobb än att ge ut mer av mina egna timmar. Men det var inte så lätt det heller….

och här jag står idag handlar det om att skala av. Att jobba med det som ger mig intäkter och inte tar tid eller plats.

Så min tanke är nu att börja om från början. Gå tillbaka till scratch. Jag säljer mina samtal, jag säljer utbildningar och föreläsningar (och mina böcker så klart). Det kanske får räcka för nu.

I butiken hittar du produkter för självomhändertagande. Doftljus, massageljus, eteriska oljor.

Min tanke med butiken var självomhändertagande, att påminna dig om ”selfcare”.

Så passa på att köpa upp produkter till dig själv eller någon du tycker om.

Kan man ge bort något finare än kärlek till sig själv?

Rabattkod: julklapp

Du hittar butiken här. Och du, tipsa gärna någon du tycker om om butiken.

Jag blir sååå tacksam om ni hjälper mig tömma lagret.

Butik

Rabattkod:julklapp.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.