Ny kostym 2 kommentarer


I och med skrivterapin har mitt företag fått en vändning och det känns så kul, och jag har köpt mig en ny kostym. Jag har i veckorna varit i gång med att beställa lite nya grejer så som visitkort, profilkläder och en rollup. Det känns nu roligare än någonsin att ta sig ut på mässor och liknande när man känner att man har filat till sitt varumärke. Det känns så rätt i magen.

Jag hittade en tjej via supergruppen ”frihetsprenörer” på facebook. Som hade ett företag (the brand studio) som arbetade med just allt det jag behöver och det känns så kul att ha en person att kunna bolla ideér med och som man kan lita på gör bra grejer. Jag känner verkligen att det här bara är början. Jag har växt ur mina tidigare kläder och det var dags för något nytt. Ska bli så kul att se när resten av beställningen kommer.

Jag vill ha mycket mer marknadsföringsprodukter och ska nu jobba upp mig till ett profissionelltlager, så att jag har något för alla sammanhang. Känns så rätt och riktigt. Och Jenny som äger företaget är så duktig på det hon gör. Känns fint att knappt behöva säga hur man vill ha det, att ha en person som hela tiden ändå prickar rätt. Det sparar kraft och tid!

I september skall jag stå på konferensen suicidprevention i Göteborg. Kul kanske är fel ord att använda i sammanhanget men jag ser mycket fram emot det. Tror att jag kommer att lära mig mycket och träffa många viktiga människor. Och montern, ja den kommer inte alls vara som förut. Ska försöka visa er bilder när jag väl är där!

Så i veckan fick jag hem en liten låda med dessa små läckerheter. Gillar verkligen att de är i små förpackningar som är lätta att ta med.

För övrigt drar min första distanskurs i skrivterapi igång i veckan. Det finns ett fåtal platser kvar så passa på att boka din nu! Ska bli så kul att möta människor och få dela med mig av det bästa som finns, att skriva. Ser fram emot att få se dessa människor lära, läka och växa. Jag har medvetet valt en liten grupp, detta för att jag ska lära känna dem, och kanske för att de ska lära känna varandra. Det ska kännas tryggt och enkelt att prata och dela med sig, även om det aldrig är något krav.
Jag älskar att jobba med människor och det ska bli så kul att få möta dem på ett annat sätt än vad jag är van vid. Jag tror att jag även vågar rekommendera kursen till dig som inte känner dig som en ”skrivare”. När jag höll min workshop kom en deltagare fram till mig och sade ”jag vet inte varför jag är här, jag tycker inte ens om att skriva”. Men innan hon lämnade lokalen utbrast hon: nu är till och med jag inspirerad. Och det om något måste väl vara att få högsta betyg!

Boka din plats här!

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Ny kostym

  • Wilda

    Åh förstår att du ser fram emot det! Jättefina visitkort. Blev inspirerad att skapa egna jag med, men först ska jag hitta hem mer i vad mitt uttryck är nu.

    • jessica hjert Inläggsförfattare

      Absolut, det är inget man ska stressa med. Det har jag gjort några gånger och det blir dyra misstag. Bättre som sagt att ha koll helt och hålet på sitt brand innan man börjar. Klokt av dig 😊