Nyheter på Nestor förlag 2 kommentarer


NestorNu är det dags! Nestor förlag har tagit sig till en helt ny nivå. Företaget är ju mer än ett förlag. Det är till större del en blogg, en webshop och ett företag som både producerar föreläsningar och böcker. Vi kommer förändras på flera sätt, men ändå försöka vara den samma.

Ny logga

Ja en nyhet ni kan se är att hemsidan fått en ny logga. Loggan är gjord av fantastiska Jessica Stigsdotter Axberg som förutom att arbeta inom samma område som mig även är illustratör. Som vem passade bättre till att skapa loggan än henne? Kika gärna in hennes böcker och hemsida för mer info. Andra nyheter som kommer är:

Nytt innehåll

Vi kommer inte sluta prata om psykisk ohälsa. Men jag skulle vilja visa att livet är mer än det, och kommer därför att bredda mig här på bloggen vilken du som trogen läsare kanske redan har märkt. Du kommer att få ta del av mer av mitt vardagsliv och läsa mer om företagande och entreprenörskap. Jag vet att många av mina följare både bloggar och driver eget, och förutom att vilja inspirera er är det även ett område där jag vill få mer kunskap och växa. Jag har inte hittat en blogg som kan inspirera och motivera mig som driver eget och tänkte därför att jag får skapa den själv! (har du något bloggtips är det välkommet). Jag hoppas att ni kommer att tycka om förändringen lika mycket som jag och vill påminna er om att ni är välkommen att maila mig eller kommentera om det är några ämnen eller önskerubriker ni vill se här på bloggen.

Gästbloggare

Du som har följt mig känner ju till min problematik och vet att jag mest skriver om ångest och ADHD. Nu vill jag ge er läsare mer kunskap än den jag själv bär och kommer därför att bjuda in gästbloggare regelbundet. Detta för att både du och jag ska få kunskap inom flera olika områden på ämnet, men även för att visa dig att vi är flera som lider av samma problematik. Varken du eller jag är ensam. Är du intresserad av att gästblogga? Kontakata mig på jessica@nestorforlag.se Du kan blogga både i din yrkesroll eller från din erfarenhet som privatperson, berätta om något självupplevt eller mer informativt. Inläggen får dock inte vara triggande eller provocerande. Välkommen in med din ansökan!

Artiklar

Något annat jag kommer börja med är artikelserier inom olika ämnen. På ingång har vi bland annat ”Företagsamhet & ADHD” och ”Ljudkänslighet & ADHD. Har du förslag på artikelserier, eller har du något du vill berätta om och kan tänka dig att ställa upp på intervju? Kontakta mig på jessica@nestorforlag.se

Nya produkter

Jag har massor av idéer om nya produkter jag vill skapa och ta in, men allt är bara i idéstadiet och jag har lovat mig själv med att inte gå vidare med mina tankar för än uppsatsen är klar. En sak i taget. Men i stället för att bara ta upp en ny produkt i butiken tänkte jag att ni skulle få vara med under hela processen och även ”hjälpa till” att tillverka den. Ni kommer att få tänka och tycka till, fungera som vägledare och rådgivare, och jag hoppas att ni kommer att tycka att det är lika kul som jag. Detta för att jag vet att det är många som är nyfikna på processen hur tex en bok går till, men också att det blir kul för mig att få hjälp och stöd på vägen.

Månadens vara

Varje månad kommer en av butikens produkter säljas ut till lägre pris. Så om det är något produkt du är  ute efter, håll utkik! Jag kommer under den aktuella månaden också berätta mer om produkten. Allt från hur den ska användas till anledningen att jag köpte in den.

Samarbeten/sponsrade inlägg/annonslänkar

Jag är nyfiken och vill utvecklas. Jag vill samarbeta med andra företag för att både hitta nya produkter och lära mig nytt. Och detta vill jag givetvis dela med mig till er. Samarbetena som kommer att ske kommer att vara utmärkta och jag kommer endast att samarbeta med företag som kan vara relevanta för er läsare. Har du ett företag och är intresserad av ett samarbete? Kontakta mig på jessica@nestorforlag.se

Jag hoppas att ni kommer att uppskatta förändringarna som sker, och att ni vet att ni alltid är välkomna att maila era ideér, åsikter eller önskemål om förändringar eller inlägg vad gäller hemsida/produkter/blogg.

Samtidigt vill jag passa på att tacka dig som läsare, tack för att du hängt med mig så här långt [wp-svg-icons icon=”heart” wrap=”i”] Önskar dig en fortsatt fin helg!

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Nyheter på Nestor förlag