Öppet hus + kvinnokväll!


Välkommen på öppethus! Jag kommer att dela min magiska plats med hobbykreatören  så på öppethus får DU tillfälle att träffa oss båda. Vi kommer berättar om våra verksamheter, ha några tävlingar, öppningserbjudanden och du får möjligheten att testa på eteriska oljor. Så är du nyfiken och vill veta mer om terapi, se ett terapirum eller bara är nyfiken på våra verksamheter där vi kommer erbjuda olika former av workshops så är du välkommen att kika in. Anmäl dig gärna innan så att vi kan anpassa våra erbjudanden och förtäringen efter hur många besökare som väntas!

Är du trött på din inre kritiker? Önskar du att du hade kunnat släppa taget om vad andra tycker och tänker och bara vara nöjd med dig själv? Välkommen på kvinnokväll där vi synar vår inre kritiker. Vad är det den säger och måste du lyssna? I en gemytlig liten grupp möts vi mellan tekoppar och levande ljus och reflekterar över hur vi pratar med oss själva. Du kommer att lämna rummet med en snällare röst och ett varmare hjärta.

Dag: 26/2

Tid: 18-20

Vi kommer att vara en liten grupp på ca sex personer så på grund av ett begränsat antal platser är det viktigt att du anmäler dig i tid om du är intresserad. Du anmäler dig här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.