Vilken dag!


I lördags gick jag upp med tuppen och mötte världens bästa människa på tåget. Vi skulle iväg på en tidig workshop i Göteborg så det blev att äta frukost på centralstation innan vi fortsatte vår resa mot ”Empowering women”. Vid hade ingen aning vad som väntade oss men oj vad bra det blev.

Festen börjar när man möter ballonger vid dörren. Eftersom jag är otroligt dålig på att ta kort så är det här näst intill det festligaste ni får se.

Någon som är bättre på att ta kort är den här donnan. Har nästan en inbyggd kamera i ansiktet. Skämt åsido så är det något vi båda sagt att vi ska bli bättre på och påminna varandra om. De senaste två åren har vi varit på flera olika workshops och event men inte varken fångat dem på bild eller pratat om dem i våra kanaler. Det får det bli ändring på!

Workshopen har hållits förut men då på andra teman. Idag handlade det om drömmar, mål och sätta en riktning för 2020. Och jag fick faktiskt flera insikter, tro det eller ej. För ibland sopar till och med jag drömmar under mattan. Säger att de är omöjliga eller för stora, och sen glöms de bort. Och hur ska jag någonsin kunna nå några mål om jag förminskar mig själv eller sopar drömmar under mattan, nej sådant får det vara slut på nu!

Så jag fick precis så  mycket pepp och inspiration jag behövde och ännu roligare är det att ha någon att bolla dem med. Jag har aldrig mött någon som är lika intresserad av självutveckling som jag så det är till en sådan stor hjälp att få säga sina drömmar och mål högt och ha någon som både stöttar och ifrågasätter.

När man är ensam som företagare är det så lätt att tappa sina drömmar, ge upp. För motgångar kommer, hela tiden. Men med en sparringpartner vid sin sida kommer livet förmodligen bli så mycket lättare så jag är nyfiken på hur detta företagsåret kommer att kännas i jämförelse med alla de föregående år. För det jag har saknat mest är ”en arbetskamrat”. Jag älskar att jobba självständigt, men än mer älskar jag att bolla och brainstorma med någon. 
Tron på mig själv känns faktiskt starkare nu. Jag kan fixa det här! Tack Therese, och tack #empoweringwomengbg. Rekommenderar dig verkligen att gå på ett event om du får möjlighet! Vilken dag <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.