På gång…


Som ni vet bygger jag en ny hemsida och har börjat utveckla en ny “gren” på mitt företag. Grenen jag bygger nu, den terapeutiska delen, är egentligen den jag vill ska vara grundstommen, och förlaget, bara ett sidoskott.

När jag tittar bakåt så ser jag att det mesta jag gjort, både bra som dåligt, har skett på impuls utan någon vidare plan anledning eller tankeverksamhet bakom. Och idag vill jag göra annorlunda. Jag vill bygga en riktigt stabil grund i mitt företag, en verksamhet som kan växa/förändras med mig oavsett hur liten eller stor den kommer att bli.

För det viktigaste är inte att jag når några höga mål, tjänar några större pengar eller kan leva på företaget på heltid (även om det också vore kul) utan att jag känner att företaget är genuint jag, och att jag kan få ha med mig det som en utvecklingspartner för resten av mitt liv. För jag vet att jag alltid kommer vara en rastlös människa. Ett jobb, oavsett vad jag kommer jobba med, kommer aldrig kunna tillfredsställa mig till 100%.

Alla tidigare misstag har lärt mig så mycket, och jag vet att jag kommer att fortsätta trampa i klaveret och göra fel. Men jag kommer att försöka att göra än mer rätt.

För att bygga mig den där stabila grunden jag drömmer om jag anlitat Malin som kommer hjälpa mig att bygga mitt “brand”. Jag ska inte längre “köra på känn” utan lita på någon annans kompetens och syn på mig och mina ideér. Det känns så otroligt spännande och kul och jag väntar på helspänn för att få reda på mina företagsfärger, logga, stil mm och givetvis kommer ni få vara med mig genom processen och tycka, tänka och känna. För ni om någon har ju redan en syn på mig och vet om hon och jag tillsammans “träffar rätt”. Ska bli kul att också få höra era åsikter och tankar om det.

Om två veckor ska jag ha mitt första möte med Malin och i december förväntas arbetet vara klart och det är först då jag aktivt kan börja arbeta med hemsida osv. Så just nu känns det som att jag bara går i väntans tider. Både vad gäller hemsida och lokal. Desto mer att göra i december och början på nästa år. Ska försöka hålla andan uppe fram tills dess, jag som helst önskar att allt var klart igår.

Japp, mycket på gång, men samtidigt, just nu, ingenting.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.