Stora drömmar i litet rum


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bilder från IKEA.se

Gaaah,jag har blivit med lokal. Eller lokal… jag hyr ett litet rum som är mitt bara mitt och där jag kommer få leka, lära och göra vad jag vill. Ett rum där mina företagsdrömmar kan växa och få plats. Jag drömmer om att bygga ett rum där inte bara jag får förändras och växa utan också alla som besöker det. När man kommer in ska man andas lugn och trygghet och man ska alltid komma ut med lättare axlar. Rummet ska ha gett dig något varje gång du går därifrån. Fråga mig inte hur man bygger in värme, trygghet och tillit mellan fyra väggar, men det är i alla fall mitt mål.

Det handlar inte bara om inredning. Utan också om doft, ljus, ljud, intryck. Allt ska påverka dig. Jag är ingen inredningsdesigner så kanske är mina drömmar bara drömmar och en omöjlighet i verkligheten, vi får se. Men i vilket fall ska jag försöka njuta varje steg på vägen fram till dem.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.