På hal isNej jag tänker aldrig sluta tjata, ynnesten, att få leva här. Jag som har längtat ett helt liv efter närheten till naturen är tacksam varje dag jag tittar ut genom fönstret. Det känns i hela hjärtat. På riktigt.

Nu när isen har lagt sig kändes det som att trädgården blev ett par kvadratmeter större. Helt plötsligt kan man ta en promenad, mitt över sjön ❤︎ Vi inser att det är mycket som behöver införskaffas när man lever så här, sådan som jag aldrig tidigare haft i min ägo så som skridskor, isdubbar och olika vattenfordon av alla dess slag.

Det känns om att jag är ute på hal is på flera sätt i livet just nu, och skridskor har aldrig varit min favorit sko. Jag halkar runt och har ingenstans att hålla mig i. Men livet handlar om att lära sig så det är vad jag ska göra just nu. Nya skridskor är inköpta och jag ska försöka glida fram både på isen och genom livet. Jag vet att jag kommer att falla. Men jag vet också att jag tar mig upp igen ❤︎

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.