På väg


På väg

På väg

Vilken vecka jag har framför mig! Jag ser fram emot den, även om jag är medveten om att den kommer att bli riktigt tuff. För en annan människa kanske det bara hade varit kul, men att gå utanför mina rutiner betyder alltid att jag behöver en stor dos återhämtning efteråt. Även om jag inte är stressad eller uppjagad i stunden. Det handlar aldrig om det, det handlar om förändringar, oförutsedda händelser, intryck och bristen på kontroll.

Måndagen börjar som vanligt på jobbet för att vid lunch bryta av och åka till andra lokaler för att hålla i min skrivkurs. Efter det är det direkt till tågstationen och sätta mig på ett tåg mot Stockholm. Tisdag och Onsdag är det utbildningsdag i Stockholm och Onsdag kväll beger jag mig åter hem. Torsdag morgon blir det att resa till Göteborg och Fredag är det kontoret som vanligt. Pust. Blir trött nästan bara av att skriva det.

Det ska bli så kul, men det spelar ingen roll hur kul det är, hur mycket energi jag fyller på. Återhämtning och tystnaden måste in ändå. Det finns ingenting jag älskar mer än utbildningar, men dom gör en också ganska fullproppad och mosig i huvudet.

Japp det är min vecka det. Så är det dåligt med uppdateringar, svar på meddelanden eller mail så vet ni varför. Önskar er en fin vecka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.