Rent inne, rent i sinne?


I sommar var ett av mina största mål att rensa här hemma. Källaren var mitt fokus. Men istället rensade jag garderob, kök och badrum. Eller ja, källaren påbörjades faktiskt men än är det inte riktigt klar. Eller ja, det är långt i från klart. Det går knappt att komma in i den faktiskt. Men ja, processen är startad.

Det finns något så otroligt skönt med att rensa och få mer plats, ett annat av mina mål är att nu inte köpa massa prylar för att fylla den platsen igen, och det är ju lättare sagt än gjort. Men det ska gå!!

En ständig inspirationskälla som jag vill tipsa er om är ju så klart världens bästa människa hobbykreatören. Hon ger inte bara tips via instagram utan har numera också en inspirerande podd som ni hittar här. Jag är verkligen en sådan person som behöver ha ordning omkring mig. Jag inbillar mig att det beror på att jag ofta är så rörig i huvudet så då behöver jag ha det rensat och organiserat omkring mig. Rent inne-rent sinne helt enkelt. Sen skulle de flesta människor säkerligen må bättre eller trivas bättre om man hade ordning och reda.

Så dagens tips. Lyssna på feng-shui podden och låt dig inspireras!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.