Saker att se fram emot i April:


Saker att se fram emot i April

Saker att se fram emot i April:

  • Ljuset & värmen
  • Att vi ska byta lokaler på jobbet
  • Träffarna med min ångestgrupp
  • Min Stockholmsresa
  • Kung över livet galan

Yey äntligen April. Nu har jag årets två bästa månader framför mig! Hur har ni det här ute? Själv börjar jag känna att min energi kommer mer och mer tillbaka. Det är till och med så att jag längtar efter att få ut och föreläsa igen (och det är ju toppen eftersom jag har två föreläsningar inbokade denna månad:)

Annars är det den intågande värmen och ljuset som jag ser fram emot. Jag är verkligen helt beroende av den. Skulle kunna gå i idé på höst och vinter. Vi ska också byta lokal på jobbet som känns som ett rejält upplyft. Jag har ju väldigt svårt med mitt tålamod, och är det något som skapar vantrivsel på jobbet för mig så vet jag med mig att jag försvinner där ifrån ganska snabbt. Jag är liksom inte den som orkar vänta. Då byter jag jobb i stället (låter ju helt logiskt eller hur). Som att dela ett litet rum med två andra och inte ha någon som helst frihet är en sådan sak som lätt skulle få mig att dra, men det gjorde jag inte. Tack för det Jessica!

Nästa vecka ska vi ha vår andra träff med vår tolvstegsgrupp vilket känns jättekul, även det något att se fram emot!

Annat kul som händer i April är att jag ska till Stockholm och föreläsa. Denna gången tar jag med mig hela familjen och gör en liten semestertripp av det. Känns jättekul! 5 dagar i Stockholm. Vanligtvis har jag ångest av att vara ifrån familjen när jag är ute och reser, kan liksom inte njuta till 100% fast att jag egentligen gillar det du gör. Så denna gång känns det verkligen toppen! Jobb varvat med fritid, precis som det ska vara. Föreläsa, besöka massa med museum och  sedan gå på Kung  över livet galan som också går av stapeln här i April.

Har ni andra tips på saker man borde se/besöka/göra när man är i Stockholm? Bring it on!

Ja det finns verkligen mycket saker att se framemot i April. Vad har du för kul på gång denna månad?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.