Saker jag vill göra under min semester


Saker att göra under semestern

Äntligen semester! Det ska bli så skönt! Jag tror aldrig jag mått så bra över sommaren som jag gör nu så den här sommaren känns verkligen speciell på flera sätt. Kan inte tänka mig något bättre än en sommar utan ångest, det spelar liksom ingen roll om solen tittar fram eller om man inte har några resmål planerade. Om jag bara får må så bra som jag mår nu under fyra veckor till så är jag nöjd!

Men självklart har jag en hel att-göra-lista planerad i mitt huvud. Allt från att rensa garderober till att sortera ut bland mina 160 opublicerade blogginlägg som ligger på datorn. Jag tycker att semestern är en bra tid att rensa ut. Att liksom göra ett halvårsbokslut och starta om på något sätt. Jag kommer rensa i min webbshop och lägga in nytt av det jag kommer jobba mer med i framtiden. Skrivterapi och textrespons.

Jag kommer också läsa böcker, skriva upp nya ideér och halvfärdiga blogginlägg. Så att man har något att rensa ur till nästa halvår [wp-svg-icons icon=”wink” wrap=”i”]

Hur ser det ut för dig. Har du semesterplaner eller är kalendern tom?

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.