Samtal om psykisk ohälsa


Samtal om psykisk ohälsa

Samtal om psykisk ohälsa -Lika vacker som klok.

Äntligen har jag tagit tag i min och dotterns bok (läs skrivit en sida). Anledningen till att jag fastande och kände mig omotiverad var att det blev alldeles för svårt. Frågorna hon ställt om psykisk ohälsa finns inget riktigt svar på. Jag kom därför fram till att vi måste skriva den på ett annat sätt och än vet jag inte riktigt hur. Men jag bestämde mig för att börja med att intervjua dottern om hennes tankar kring psykisk ohälsa och bjuder med ert på vårt lilla samtal (inspelning är ca 12 minuter lång).

En viktig sak som jag missade att frågade vidare om men som är extra viktig för oss vuxna att reflektera över och komma ihåg är att hon sade ”jag ser när du är trött och ledsen” och det är något jag är 100% säker på att alla barn gör. Därför är det så viktigt att vi är ärliga mot dem, för de vet, det förstår, så mycket med än vad vi tror <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.