Self care club


Är du medlem i nestor förlags medlemsbrev? Inte? Bra, för dessa kommer att slutas skickas ut. Men om du är intresserad av din emotionella hälsa och vill ha tips och råd om hur du bästa tar hand om dig själv så ska du signa upp dig för att gå med i ”self care club”.

Min self care club är min inre krets, min största och trognaste följarskara. Därför kommer du vara en av dem som kommer stå mig närmast hjärtat. Jag kommer att dela med mig av skrivövningar, live-terapi och hälsosamma recept för självkärlek och självkänsla.

Du är självklart också den första till att bli inbjuden till event, föreläsningar & workshops, och självklart den som får veta vad som kommer in i min fantastiska self care store. Så don´t be a stranger. Kom med i gänget så bjuder jag dig på en virtuell kram.

Jag vill vara med i self care club!!!!

* indicates required


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.