Semesterplaner


Här finns inga stora semesterplaner i år. Rent krasst får jag inte ens semester utan jobbar med mitt företag hela sommaren eftersom det är det som ska försörja mig till hösten. Just nu känns det som att jag ändå kommer få andrum och ledigt med tanke på att jag tidigare bollat med företaget vid sidan av min anställning. Kommer bli en ren och skär lättnad att bara ha ett jobb!

 

Fördelen med att bo här är att vi kan gå och bada på bara någon minut. Ta båten eller kanoten och fiska eller bara paddla en lugn morgon eller kväll. Just nu drömmer jag om att bara packa en massäck gå ner till båten och guppa runt på sjön med familjen i någon timme eller två.

En annan sak vi sparat till semestern är att rensa ut här hemma. Vi har fortfarande en hel del att slänga eller sälja så hela källarvåningen + min garderob ska få sig en omgång har jag planerat. Ja sen ska vedboden fyllas inför höst och vinter och några träd i trädgården ska sågas ned.

Det kan också vara så att jag kommer att behöva en lokal i stan igen då några uppdrag kräver det. Så på agendan står att undersöka saken och packa ihop för en eventuell flytt. Terapistugan kommer att finnas kvar för vissa möten och uppdrag, men för andra blir det möten inne i centrum. Känns lite nervöst att bli med lokal igen innan man vet hur Corona läget kommer se ut till hösten. Om allt ställs om till digitalt ligger jag med utgifter jag inte behöver. Men samtidigt försöker jag bli kompis med tanken att jag faktiskt inte vet. För det är ju mitt nya liv som företagare, där går inget att garantera. Uppdrag kommer och går.

Vanligtvis brukar semestern också bestå av att jag rensar min blogg och dator. Städar bort gamla inlägg och radera filer. Det har jag såklart som mål även denna sommar men förstår att jag inte kommer att hinna med allt de där småjobbet jag gjorde förut. Ja så ser planerna för min ”semester” ut, dom är inte stora, och det har dom aldrig varit. Både jag och min man är ”hemmamänniskor” som njuter allra bästa på hemmaplan, och att vi nu bor som vi gör är verkligen ett extra plus i kanten.

Nu är det bara en vecka kvar och jag bär verkligen en ”nyp mig i armen känsla”. Än känns det inte riktigt som det är sant. Som jag längtar ❤︎

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.