Semesterplaner


Nu är det SEMESTER! Inte för att jag har den där semesterkänslan direkt, men på någotvis känns det lättare att vila när jag vet att jag får det istället för känslan av att vara sjukskriven och veta att jag borde varit på jobbet.

Ja, jag vet att det är fel, att jag egentligen borde vara sjukskriven och ta semester när man har förmåga att njuta av den. Men just nu känns det bara så skönt att få slippa stressen av att vara sjukskriven, jag undrar om inte bara den stressen gjort mig mer sjuk.

Jag jobbade tre dagar nu i veckan och ja jag erkänner att jag tog mig vatten över huvudet. Trots att jag varken hade någon stress eller några måsten var jag tvungen att flexa ut flera timmar tidigare för att ens kunna ta mig hem. Men jag behövde nog den läxan. Jag är ju uppenbarligen inte en person som lyssnar på andra människor utan måste gå på alla de där minorna själv. 

Det fattar väl vem som helst att man inte klarar av att gå tillbaka och jobba heltid när man inte ens är friskt!?!?

Ibland känns det som min envishet är större än min intellektuella förmåga ?

Jaja, läxan är lärd och nu är det i alla fall semester. Förutom en tripp till Legoland planerar jag inget annat än förhoppningsvis dagliga promenader, doft av blommor och frukost från trädgården ?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.