7 boktips för stunder i hängmattan


Tänkte tipsa er om lite böcker för kommande stunder i hängmattan, böcker som det i och för sig var länge sedan jag läste, men som jag fortfarande inte glömt.

Bild:Bokus

  • Ingen familj är en ö (annonslänk)- Är en självupplevd bok om en familj där dottern har npf diagnos. Det är verkligen en bok att känna igen sig i, en bok som man inte vill släppa taget om. Jag kände verkligen igen mig i situationen författaren upplevde när dottern var liten. Rekommenderas varmt!

  •  Våra älskade orkade inte leva (annonslänk) -Jag vet att titeln inte låter så peppig och att det kanske inte är en bok du direkt blir glad av. Men det är så viktig och så vacker. Den är lättläst och du slukar lätt boken i ett svep. Här hittar du en författarintervju jag gjorde med Joanna innan jag själv läst boken. Detta är verkligen en bok jag rekommenderar ALLA.     OBS:Gråtvarning!

 

  • Mod att vara sårbar (annonslänk) -Jag minns att denna bok var en ögonöppnare för mig. En aha upplevelse. Jag tycker att Brené är så bra och att hennes teori är så grym att jag köpt hennes två senaste böcker också, och jag tror bestämt att jag ska läsa denna boken igen under sommaren!
  • Att döda en hustru (annonslänk) -Jag har svårt att läsa skönlitteratur, hur mycket jag än försöker så kommer jag aldrig igenom en bok. Denna bok var dock ett undantag (kanske inte kan räknas in i skönlitteratur dock). Detta är en verklighetsbaserad faktabok om  vägen till ett mord. Vi pratar ofta om våld mot kvinnor men detta är en bok som också visar dig motsatsen -att män också kan bli utsatta. Jeanette är en grym författare och jag älskade hennes bok. För er som är intresserade av kriminologi och psykologi är denna bok ett måste!

För er som är intresserad av skrivande finns det också en hel del litteratur. Dessa står på min bokhylla och är böcker jag bläddrar i och går tillbaka till flera gånger beroende på vart jag är i skrivprocessen med mina böcker. Ett måste för dig som är/vill bli författare!

#Författarboken (Annonslänk)

Förverkliga din bokdröm (Annonslänk)

Lyckas som författare (Annonslänk)

Alla bilder är hämtade från Bokus hemsida. Glöm inte att de flesta böcker även finns att låna på närmsta bibliotek! [wp-svg-icons icon=”smiley” wrap=”i”]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.