10 anledningar till att jag behöver ett kontor


Bild: Pixabay

Bild: Pixabay

Jag har ett starkt behov av rutiner och struktur. Kanske nu mer än någonsin. När det kommer till jobbet så fungerar allting bra, värre är det för mig hemma. Dator, papper och glasögon byter ständigt rum och jag känner att jag inte har ordning på någonting. Lösningen? Ett kontor! Jag fick en idé om att halvera hallen för att få ett alldeles eget rum, där jag kunde skapa den där ordningen och avskildheten jag behöver.

Nu kanske det är så att min man möjligtvis inte håller med mig, men jag är envis (och tyvärr han med). Så kriget har precis börjat (må bäste man vinna, hehe). Kanske ska jag skapa en protestlista/namninsamling, eller så kan jag gömma glömma små lappar här och var. Under hans kudde, i hans jackfickor eller i snusdosan. Hoppsan, hur hamnade de där? Det hade ju aldrig hänt om jag hade haft mitt eget kontor!  [wp-svg-icons icon=”grin” wrap=”i”]

Så varsågod här presenteras 10 anledningar till varför jag behöver ett kontor. Kommer du på ännu en anledning till varför jag förtjänar ett eget space. Be my guest och presentera den för min man [wp-svg-icons icon=”wink” wrap=”i”]

  • Barnen ser att jag arbetar/är upptagen vilket skulle kunna minska ett vanligt störningsmoment
  • Om man minskar störningsmoment så jobbar jag snabbare
  • Jobbar jag snabbare kommer jag ha mer ledig tid
  • Jag kommer ha ett ställe att samla allting på vilket gör att somliga i huset (nämner inga namn) slipper störa sig på mina högar med papper och böcker
  • Lyckas jag samla saker på ett och samma ställe slipper jag att springa om kring och leta efter saker
  • Lyckas jag samla saker på ett ställe slipper jag be andra hjälpa mig att leta efter mina saker
  • Det skulle vara mer ergonomiskt för min stackars handled (har karpaltunnelsyndrom som kommer och går)
  • Jag skulle få en bättre översikt över mitt arbete
  • Jag skulle kunna skaffa rutiner och strukturer som jag idag saknar
  • Sist men inte minst jag förtjänar det, och det skulle förmodligen göra mig till en bättre och mycket trevligare medmänniska [wp-svg-icons icon=”cool” wrap=”i”]

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.