September 2021


Privat

Jag vet inte hur jag ska beskriva veckorna som passerat. Så självklara på något sätt. Jag vet att det är exakt här jag ska vara, ändå känns det som att en liten pusselbit saknas. Kanske är det problematiken med hundarna som får mig att känna så. Eller så är det ensamheten, bristen på sällskap. Oavsett har månaden känts fantastisk på flera sätt. Att bara ha ett jobb och inte jobba mer än heltid. Det känns magiskt. Har jobbat mer än heltid i över 8 år och helt plötsligt har jag massa tid över på min dag som jag inte vet vad jag ska göra med. Nu finns helt plötsligt tid till träning, vänner och tv-tittande utan att känna sig helt avslagen och hjärntrött. Det går verkligen år rätt håll, och jag ser med spänning fram emot framtiden.

Workshop-finn ditt flow

Företag

Jag vet inte vad jag ska säga, det känns nästan overkligt. Dagarna går superfort och jag älskar dem alla. Jag är så grymt tacksam för att jag har att göra, samtidigt behöver jag mer. Jag känner att jag absolut mår bättre av att styra min egen dag. Jag älskar att jobba och kan göra det i den takt jag själv vill. Det känns också härligt att kunna bolla runt mellan olika uppdrag. Enda nackdelen är att jobba hemma med hund, att man får bolla runt dem mellan olika platser (då de är ovänner). Det är såklart tråkigt och äter av min tid.

Jag skulle behöva göra en tydligare plan och struktur för mig själv, jag skulle också behöva ”levla upp”, lägga lite mer energi och fart på företagets framtid. Just nu går energin till att bolla med det som finns i mina händer, men när en uppdragsboll försvinner behöver jag ju ha in en ny, så som företagare behöver jag alltid ligga steget före och det är jag ju inte van med. Så där behöver jag hitta någon form av förändring.

Jag och hobbykreatören har också haft vårt första workshop och jag håller tummarna för fler!

Bara grönt=oskönt

Hus & hem

Det har varit lugnt på hem-fronten denna månaden. Vi fick äntligen bastun tömd. Så nu är huset mer, eller mindre utrensat. Det finns så klart alltid mer att tömma, men nu är mycket borta. Vi har också rensat en rabatt i trädgården och planterat rosbuskar. Vi får se hur det går med rådjuren men jag höll på att kvävas i sommar av tomtens tråkighet. Inte en enda blomma…kunde knappt andas i min egen trädgård. Nästa sommar måste det bli en förändring! Jag gissar att det inte finns blommor för att rådjuren förstör och trädgården är så stor så det är lätt att tappa energi och fokus. Men nu är åtminstone tre rosplantor i jorden. Det är tre mer än förra året. Håller tummarna för att de överlever!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.