Skrivterapi för barn?


Skrivterapi för barn?

Skrivterapi för barn?

Vill tipsa om ett gästblogginlägg jag gjort hos barnpedagogik.se som handlar om skrivterapi riktat mot barn och ungdom. Jag tror att skrivande hjälper människan i alla åldrar och även om man inte kan använda det på samma sätt på små barn. Men man kan man ändå påvisa lättnaden som kan uppstå när man får möjligheten att skriva av sig. Skrivandet passar verkligen inte alla, men för en del personer kan det vara en otroligt hjälp. Och jag är av den åsikten att vi ska visa människor som mår dåligt alternativ, vi ska visa dem vägen, så att de slipper att leta själva. Det är i vilket fall så jag önskat bli behandlad.

Linus som driver sajten barnpedagogik.se pluggar till förskolelärare och skriver för att ge tips och information rörande barn, pedagogik, förskola, skola och fritids, så får er som är intresserade av det ämnet är det en toppen sida för att hitta matnyttig information.

Linus driver också företaget hojdegard.se där han hjälp mig mer än en gång när jag haft problem på hemsidan, därför känns det extra kul att få göra ett samarbete med honom. Mitt inlägg hittar ni här.

Önskar er en trevlig helg och hoppas på fortsatt sol [wp-svg-icons icon=”brightness-medium” wrap=”i”]

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.