Slitsam helg


Fint blir det!

Fint blir det!

Vilken helg! Har träningsvärk i både huvud och kropp. Varit vaken sedan tre, flera nätter i rad. När jag inte följer min rutin och kommer ner i varv är det som att hela mitt system ballar ur. Sömn, träning, mat, ja allt rasar och man får börja om från början igen.Renovering pågår

Det har varit total kaos här de senaste dagarna. Min man bestämde sig för att det var dags att slipa golvet i tre rum samtidigt. Det fanns liksom inte mycket yta kvar att leva på. Jag försökte streta emot, skjuta upp projektet. Men har man gift sig med någon lika impulsiv och envis som en själv får man ibland bara släppa taget och flyta med.

Oljade golv

Golven var tidigare opraktiskt vita

Förr var det ofta jag som påbörjade alla projekt, men sen min energi tog slut är det min man som både påbörjar och avslutar. Men i fredags när jag kom hem från jobbet fick jag snällt hjälpa till. Vi oljade golven i 3-4 timmar. Det var min fredagskväll det!

Lika trött som jag?

Lika trött som jag?

På lördagen var det att flytta om köket (för femte gången tror jag utan att överdriva) och försöka få allting på plats igen. Inte förrän kvällen var vi såpass färdiga att det återigen liknande ett hem.

Suck och stön.Trött

Men fint blir det! Det värsta av allt är att jag inte fått till den där ensamma skrivtiden i denna röran. Det är väl därför min kropp väcker mig vid tre och säger till mig att gå upp och producera. Det är ju så mycket där inne som måste ut. Får jag inte utlopp för det går jag liksom sönder.Fransk bulldogg

En av mina bröder kom förbi och tog med sig hundarna på promenad i solskenet. Själv slet jag hund och längtade ut jag med.

Idag har sonen bandymatch så jag ska försöka förflytta min trötta kropp till Grästorp, sen hoppas jag på en långsam dag i soffan.

Hoppas ni haft en fin helg!

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.