Smarteyes & non violence project


Smarteyes & non violence project

Smarteyes & non violence projectSmarteyes & non violence projectSmarteyes & non violence project

Smarteyes i smart samarbete med non violence project

Kommer ni ihåg att jag gick till optikern, att jag faktiskt hade fel på synen och fick glasögon? Ha ha, jag jag fick gå tillbaka några gånger för att förstå hela grejen med dem då jag bara tyckte att jag såg sämre. Men vid ett av tillfällena stod faktiskt en otroligt pedagogiskt kille i butiken och förklarade för mig på ett tydligt sätt så att jag förstod. Och istället för att tro att jag var dum i huvudet eller inbillade mig så bekräftade han mig och sa att jag faktiskt kunde se sämre med dem (på lång sikt) och att jag till och med har så bra syn att fläckar och liknande på glasögonen stör mig mer än vad glasögonen hjälper. Det var skönt att höra, trodde jag höll på att bli galen där ett tag, men nu har jag äntligen vant mig [wp-svg-icons icon=”smiley” wrap=”i”]

Jag som knappt vill bära smink i ansiktet blev ändå glad när jag upptäckte montern från non violence project hos smarteyes. Jag tittade inte ens åt de andra glasögonen. Om jag nu var tvungen att ha något i mitt ansikte, så skulle det isåfall vara glasögon som stöttar kampen mot våld. Inget kunde passa mig bättre [wp-svg-icons icon=”cool” wrap=”i”]

Jag köpte mig två par bågar. Ett par för att ha hemma och ett par på jobbet/ständig följeslagare i handväskan, på så vis har jag åtminstone alltid ett par nära till hands [wp-svg-icons icon=”grin” wrap=”i”] Så om du behöver nya bågar vill jag tipsa dig om samarbetet mellan smarteyes och non violence. Vem vill liksom inte vara med och göra världen till en bättre plats?  [wp-svg-icons icon=”heart” wrap=”i”]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.