Snart föreläsning i Uddevalla


Snart föreläsning i Uddevalla

Snart föreläsning i Uddevalla

I söndags var det föreläsning i Borås och nu på lördag väntar en föreläsning i Uddevalla. Tror aldrig jag varit så pepp på att föreläsa som jag är nu. Att hålla en föreläsning innebär oftast en salig blandning av stress, nervositet och rädsla, men i söndags infann sig inte någon av de där känslorna. Jag var bara så otroligt glad att återigen stå inför en publik.

Jag kände mig aningen ringrostig och ja utan något vidareförberedelser måste jag nog ändå säga att jag är otroligt nöjd. Som vanligt är publiken full av fina, fantastiska människor som delar ut kramar på löpande band efteråt [wp-svg-icons icon=”heart” wrap=”i”]

Det här är sista föreläsningen innan sommaren och nästa termin har jag ingen aning om vad som väntar. Kanske är det sista gången med föreläsningen ”Min bror & jag”, kanske är det sista gången jag kör en föreläsning ensam? Vem vet!

Spännande tider väntar!

Har du inte köpt din biljett än så gör det här.

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.